Siderhasj

fredag 27. november 2015

Dette er min kvadratcollage og sånn annen collage med de bildene vi tok i #mystyle_mk oppgaven. Jeg valgte å gjøre det veldig enkelt på den vi kunne gjøre hva vi ville på.


mandag 23. november 2015

Dette er mitt moodboard i forhold til oppgaven vi har som går ut på å lage en kalender for 2016. Min kalender vil være basert på filmer og TV-serier jeg liker, og vil ha relativt enkle illustrasjoner ut i fra de bildene jeg har lagt med fra filmene og seriene jeg valgte. Bildene vil være rangert etter når seriene sluttet og når filmene ble lansert, som f.eks at The Grand Budapest Hotel er mars og Tenacious D er i november. 

Dette er det første bildet vi tok i denne oppgaven. Det er det gode gamle egget med lyset rett foran, over kameraet. Vi fikk ikke zoomet inn noe mer så det så mindre og bedre ut, fordi da fikk vi ikke fokusert ordentlig på egget.





Dette er det andre bildet vi tok, med lyset litt skrått foran egget. Personlig syntes jeg det ser ut som egget er større enn det er i det forrige bildet nettopp fordi skyggen står litt skrått.






Dette er det tredje bildet vi tok, og det er mer zooma inn enn de andre bildene, for nå forsto vi hvordan vi kunne zoome inn og fortsatt få det til å se bra ut. Egget er litt vel langt nede på bildet, men det går bra.
Dette er det fjerde bildet. Jeg synes at egget ble litt for lyst og bakgrunnen for mørk.

onsdag 18. november 2015

Dette er bildet mitt til #myplace_mk! Dette er et bilde fra under en bro her i Spydeberg som går over Glomma, og grunnen til at jeg tok bildet her er fordi det er her jeg pleier å gå tur med hunden min, eller bare gå når jeg føler for å gå et sted eller jogge en tur. Det er en svart trekant oppe i høyre hjørne som kan være litt forstyrrende, men det er en slags linje i et relativt usymmetrisk bilde, så jeg syntes det ble fint. Det er i tillegg en liten trekant til nede i venstre hjørne som jeg i utgangspunktet ville beskjære ut, men valgte å la bli pga. den andre trekanten, så det ble en trekant i begge de to hjørnene (hvis dere forstår hva jeg mente).

onsdag 11. november 2015

Dette er mitt bilde til #selfie_mk. Dette var ikke et arrangert bilde, jeg bare gikk ut i hagen for å ta bilde av en mystisk fugl, og der var det tilfeldigvis et speil som hadde stått ute om natten og derfor blitt vått. Jeg tegnet et smilefjes på speilet før jeg innså at jeg kunne bruke det til #selfie_mk, men da var det for sent, gjort er gjort, men jeg tror det ble helt greit uansett.

onsdag 4. november 2015

Dette er bildet jeg valgte til typo_mk. Jeg valgte bildet fordi jeg var svært fornøyd med hvordan det ble, og det har en interessant font i seg. Fargene i bildet er også veldig like, med hovedsakelig grå, hvite og svarte farger.

Til color_mk valgte jeg dette bildet. Grunnen til det er at det er mange forskjellige farger i bildet, og det er det bildet jeg er mest fornøyd med av alle de jeg har tatt. Jeg hadde tidligere valgt et annet bilde til color, men jeg har valgt å bytte ut det med dette nye fordi jeg ikke var noe særlig fornøyd med det forrige.